iZotope Product Portal not able to log in

clancynl
clancynl Member Posts: 1 Newcomer
Hi

I can no longer access the iZotope product portal. I have a montly subscription to Izotope Pro, but am unable to access anything .

I receive the error: access_denied: Password login via OIDC-conformant clients with externally-hosted login pages is unsupported. Alternatively, login could have been initiated from the wrong place (e.g., a bookmark).

I uninstalled both Native Access and Product Portal but still unable to access anything. It worked last night

Best Answer

Answers

  • reffahcs
    reffahcs Member Posts: 775 Pro

    From the auth0 support forum:

    "Usually this problem occurs when users bookmark the /login URL that /authorize redirects to and attempt to log in directly. You mentioned signup, was this with a new user or an existing user?"

    Try browsing to the website manually and make sure you're using your iZotope username/password. If you're using saved passwords or a password manager they will try to use your Native Instruments username/password.

  • Kymeia
    Kymeia Member Posts: 3,488 Expert
    edited February 12

    The problem is Product Portal no longer seems to remember saved passwords since the changeover to NI servers, and annoyingly if you enter your iZotope password in the website user area it constantly tries to overwrite your NI password credentials because it confuses the 2 things. So what I ended up doing is resetting my password to use the same strong password for both sites. Now Product Portal is remembering my saved password again and I don't get clashes between my NI and iZotope logins - essentially it’s like a Unified account now

  • Jeremy_NI
    Jeremy_NI Customer Care Posts: 8,907 mod
    Answer ✓

    @clancynl Please get in touch with our Izotope support here: https://bit.ly/Izo_support_install

Back To Top