Traktor Pro 3 showing no 'stripe' waveform

paradoks_dj
paradoks_dj Member Posts: 3 Member
edited November 2023 in Traktor Software & Hardware

In my MBP M1, Traktor Pro 3.10.1 is showing no waveform in the 'stripe' - none whatsoever for any track.. in 3.9.0 and all previous versions everything is showing including the stripe.

I have tried re-installing etc. but the 3.10.0 and 3.10.1 are both missing stripe all together.

The issue was there in 3.10.0 but then I thought I would just downgrade and use 3.9 / now I was hopeful after the update to 3.10.1 the issue would be resolved but.. not.. is there anything I am missing? is this a known issue?



Answers

  • Sûlherokhh
    Sûlherokhh Member Posts: 1,480 Expert

    If you re-analyze the track, a new stripe will be generated. I can't say what is causing the missing stripe, but that is my personal solution.

  • paradoks_dj
    paradoks_dj Member Posts: 3 Member

    Okay I’ll try that but.. all my tracks are analyzed through mixedinkey also - I hope it won’t skrew my filetags?

  • Sûlherokhh
    Sûlherokhh Member Posts: 1,480 Expert

    You have the option of just analyzing certain aspects of the track. If you go the manual route, don't check the 'key' check box.

  • paradoks_dj
    paradoks_dj Member Posts: 3 Member

    thx - this is something really really weird. I just had my files re-analysed on bpm/grid with the analysis lock on them.. and I got the strip back for all of them and - some of them changed with the lock active? Just a few odd tracks luckily but still it should not be possible to change a track through analysis with the analysis lock activated..

    Still helpful and a lot better than 'no stripe' - thx

  • Dirk V
    Dirk V Member Posts: 1 Newcomer

    Same issue. Then reanalysed the gain to protect the beat grid the stripes are all back but my manually adjusted grids are off although lock enabled. Very frustrating that the software is so unreliable with upgrades. This is not the first time this happens.

Back To Top