Missing Products on Komplete Ultimate

GingerHeart
GingerHeart Member Posts: 6 Newcomer

I purchased Ultimate a few days ago; however, some products are missing from Native Access 2, although they are included with the bundle:

Effects: RC24, Passive Eq

Instruments: Balinese Gamelan, the Maverick, the Grandeur, the Gentleman, George Duke Soul Treasures, Symphony Essentials – Brass Solo

Did anyone had this problem and can help? Thanks 😊

Best Answer

Answers

  • LostInFoundation
    LostInFoundation Member Posts: 3,764 Expert

    Some other users have similar problems. With different products. It seems kind of random

  • GingerHeart
    GingerHeart Member Posts: 6 Newcomer

    Yes it does seem random. Guess I'll wait for NI to reach out.

  • Rich_NI
    Rich_NI Customer Care Posts: 173 mod

    Hi @GingerHeart

    Please go to the following directories listed below that pertains to your operating system:

    For Mac:

    Mac HD > Library > Application Support > Native Instruments > Service Center

    For Windows:

    C:\Program Files\Common Files\Native Instruments\Service Center

    Then delete the following .xml file:

    Native Access.xml

    Restart your computer and Native Access afterwards.

    If the issue persists, please let us know.

  • GingerHeart
    GingerHeart Member Posts: 6 Newcomer

    Just tried, unfortunately, to no effect.

    Missing products are still missing...

  • Rich_NI
    Rich_NI Customer Care Posts: 173 mod

    Hi @GingerHeart

    I just replied to your support request personally. We will handle it via the ticket from here.

  • Greg Ive
    Greg Ive Member Posts: 7 Newcomer

    Hi! I think you should add this way to solve the problem to "native access: most current issues", it helped me with my lack of purchased products

  • GingerHeart
    GingerHeart Member Posts: 6 Newcomer
    Answer βœ“

    Thanks, I tried it but it didn't help.

    What DID help, eventually, was installing NA1, then boom all the missing products are there. I then uninstalled and reinstalled NA2, and now it's all working.

Back To Top