Battery 4 suddenly on demo mode

Options
themelodicpoet
themelodicpoet Member Posts: 3 Newcomer

I had Battery 4 since 2018 and never had issues until today. I figured out how to upgrade Logic Pro to the new 11 version, and now Battery 4 is on demo mode and is telling me to purchase it, even though I already bought it and put the license to it on Native Access, and still absolutely nothing changed? Keep restarting the apps and my Mac, and still nothing. Any help is appreciated

Answers

  • Boucane
    Boucane Member Posts: 5 Newcomer
    Options

    Same! Reaktor 6 and kontakt 6 also stuck in demo mode for me.

  • Boucane
    Boucane Member Posts: 5 Newcomer
    Options

    Also, no kontakt library or any other product can be found in Native Access anymore. Put my license back into it and same as you, success! and yet nothing happens.

  • themelodicpoet
    themelodicpoet Member Posts: 3 Newcomer
    Options

    Ok, so I'm not tripping!! Anything I try to open in or outside of Logic gives that same message. I even bought Session Percussionist, and it's not in my Native Access app, even after I put the serial number in

  • SaschaFranck
    SaschaFranck Member Posts: 96 Helper
    Options

    You could try to use the Native Access 1.

  • themelodicpoet
    themelodicpoet Member Posts: 3 Newcomer
    Options

    Would uninstalling and reinstalling work?

  • PoorFellow
    PoorFellow Moderator Posts: 3,762 mod
    Options

    @themelodicpoet , @Boucane :

    Try Jeremy_NI's : Kontakt libraries go missing in Kontakt and Native Access.

    else try the trouble shooter here : My Products Are Showing As DEMO in Native Access , especially '2. Your activation fails because of corrupted or missing
    activation tokens' and '3. You have corrupted XML files' (delete both NA XML and all offending product XML)

    If the above doesn't help then try Jeremy_NI's latest 'invention' : the replacing of the XML file.

    Quote Jeremy_NI :

    It looks like the Native Access.xml file downloaded by NA is damaged/incomplete.

    In this example it is missing the Kontakt 7 entries, please try the following:

    Delete the Native Access.xml in the following location and restart your computer and open NA

    Windows: C:\Program Files\Common Files\Native Instruments\Service Center

    Mac: Macintosh HD > Library > Application Support > Native Instruments > Service Center

    Repeat until the missing products reappear/the products in demo recognise their activation again.

    If this doesn't work, please download this zip file, unzip it and and replace your xml file with this one.

    NativeAccess.xml.zip

    Otherwise if problem persists then please contact N.I. Native Access and Installation Support

    At the page N.I. Native Access and Installation Support be sure to scroll down to page bottom to see if there is a log-in
    request , if there is then log-in , at next page again scroll down and small blue chat box ought occur within 15 seconds. Then write in chat box and when getting suggestions then select did not help when it didn't , that ought to bring you on to either chat with human or open a ticket. (You need to use a browser with Cookie , Security and Extensions settings that will allow for log-in on the page for the page to work)

    There has been introduced chat support for Native Access assistance (at least daytime on normal work days) :

    Please refer to the page : How to get in touch with our Customer Care

  • Wal
    Wal Member Posts: 1 Newcomer
    Options

    Why is Nave instruments so BAD meanwhile with their updates? I am handling since a while only troubleshooting with Komplete Kontrol, now battery etc.!

Back To Top