All my Komplete instrument arent availabl in my DAW and on Native Access

Options
2»

Answers

  • Jiwee Bechir
    Jiwee Bechir Member Posts: 10 Newcomer
    Options

    @Vocalpoint @PoorFellow

    Thanks a lot guys for trying to help me out.

    Just to be more precise. I checked if my OS had upgrade, or my Logic, or even my Kontakt. And I checked none of them had enable the auto install of new versions. So they sticked to their original version. Specially beacause I have a gig on sunday so I prefer to stay stable as most as I can. The only thing I tried to downgrade was my Native access. Thats why I posted my Marvin Gaye naive yet dramatic message "Whats goin on ?? ". Bcause for me I came out of nowhere.

    But one other thing is maybe to notice is that I have a Universal Audio device and my OS tried to make me aware that the extensions that I intalled are gonna be soon obsolete with my OS. i dont know if this can be conected to my Komplete disparition. I try to be the more transparent and give the more details like if I spoke to inspector Columbo ;););)

  • Jiwee Bechir
    Jiwee Bechir Member Posts: 10 Newcomer
    Options

    I tried to downgrade my native access on your advice but no progress on my problem. Still have no instruments...


  • Jiwee Bechir
    Jiwee Bechir Member Posts: 10 Newcomer
    Options

    My Kontakt even has gone.

  • Vocalpoint
    Vocalpoint Member Posts: 1,110 Guru
    Options

    Thanks for the update. If you are certain that nothing has changed - then this is a mystery.

    Really - makes no sense that everything was working one minute and not the next.

    Also - a bit odd that you are still on Sonoma 14.1 - which is several months old now. But maybe that's where you stopped?

    VP

  • Jiwee Bechir
    Jiwee Bechir Member Posts: 10 Newcomer
    Options

    Yesit is a mystery for me too. I don't understand what is odd in not upgrading his OS ? Is it so bad ? i just bought this computer recently and I prefer to control the changes in my softwares in order to not have this kind of problems that comes from nowhere.

  • Vocalpoint
    Vocalpoint Member Posts: 1,110 Guru
    Options

    Totally understood.

    But you do know that many NI products - including Kontakt itself - are still not yet fully supported on Sonoma?

    That in itself - could be a factor - especially when you are using a version of Sonoma dating back to last fall when it literally had no support from many vendors.

    Then again - you already stated that things were all good on Saturday - so having the same version of Sonoma then and now (assuming nothing has changed) probably has little to do with this.

    Might be time for a support ticket as your issue is most definitely unique.

    VP

  • shallowtbh
    shallowtbh Member Posts: 4 Newcomer
    Options

    i'm also having this issue on windows 10, doesn't seem very unique to me ☹️

  • Jeremy_NI
    Jeremy_NI Customer Care Posts: 9,965 mod
    Options

    @Jiwee Bechir @shallowtbh There was an issue with Native Access, now fixed: Issue with Native Access 3.9.1 not displaying anything/any content

    The fix is to restart Native Access, did that fix it for you?

  • Jeremy_NI
    Jeremy_NI Customer Care Posts: 9,965 mod
    Options

    @shallowtbh Have you tried to reset Native Access xml file, as suggested in this thread? Here's how: My Product is Missing in Native Access

    If that didn't help you should contact our support here: https://bit.ly/NI_support_NA

Back To Top