How do I solve to having to view Brands on my S61 Mk3 with Logic Pro

Gavin
Gavin Member Posts: 8 Newcomer

Each time I have to input an instrument software, i have to either choose Native Instrument (Komplete Kontrol or Kontakt7) or Arturia which r brands on my computer but when i want to change it on my S61 MK3 it does not work. the brand sign on my S61 screen is dim and not functional. In order for me to change brand, i have to restart a new track. How do i resolve this?

Tagged:

Best Answer

  • Gavin
    Gavin Member Posts: 8 Newcomer
    Answer ✓

    Some strange reason, its started to work? Mmmm, maybe an update happened last night. Cheers all well now.

Answers

  • Jeremy_NI
    Jeremy_NI Customer Care Posts: 8,907 mod

    I wasn't able to reproduce the issue you are mentioning. Can you reproduce the issue in an empty project? Do Komplete Kontrol and Kontakt have full disk access? How to Enable Full Disk Access on macOS

    Is everything functional in Komplete Kontrol in standalone?

  • Gavin
    Gavin Member Posts: 8 Newcomer

    Well its an empty track, once i select Arturia I cannot change to native instruments Kontakt or Komplete Kontrol sounds if i decided to change the Brand, (Source of the sounds or plug-ins). My S61 MK3 doesnt allow me to do that. In Ableton , see it can. Can someone advice pls

  • Gavin
    Gavin Member Posts: 8 Newcomer

    I also dont have to opportunity to press shift and reset for me to select from my keyboard control the brands, it just goes back to which brand i have initially selected and stays there. Only ways is to go back to my Daw and delect the track and then start with a new track on my computer

  • Kymeia
    Kymeia Member Posts: 3,488 Expert
    edited December 2023

    Personally I wish NI would scrap categorising plugins by brand anyway, plugin type always made more sense, brands make for a much more scattered and pretty useless form of organisation and I hate having that imposed on me

  • Gavin
    Gavin Member Posts: 8 Newcomer
    Answer ✓

    Some strange reason, its started to work? Mmmm, maybe an update happened last night. Cheers all well now.

Back To Top