M32 transport control not working in Logic Pro X

Dananjaya
Dananjaya Member Posts: 5 Newcomer

hi all,

my new midi keyboard Komplete control M32 transport control not working in the Logic Pro X. When push play, record, stop buttons, nothin happen. Could you please support me to solve the issue

Best Answer

Answers

  • Jeremy_NI
    Jeremy_NI Customer Care Posts: 8,887 mod
    Answer ✓

    @Dananjaya Make sure that Logic and Komplete Kontrol both have Full Disk Access: How to Enable Full Disk Access on macOS

    Is everything functional in Komplete Kontrol in standalone?

  • Dananjaya
    Dananjaya Member Posts: 5 Newcomer

    Thank you very much. It works with Garage band and Cubase properly. I think my Logic Pro issue. Thanks again. 👍

  • Jeremy_NI
    Jeremy_NI Customer Care Posts: 8,887 mod

    If the problem is only in Logic you can try deleting this file first (responsible for the control surfaces in Logic):

    Mac HD -> Users -> User Name -> Library -> Preferences -> com.apple.logic.pro.cs

    Note: the User Library folder is hidden. To access it, click on Go in the menu bar and press down the Alt key. You'll now find the Library entry in the menu:

    Start Logic again and see if it works normally.

  • Dananjaya
    Dananjaya Member Posts: 5 Newcomer

    I will check this and feedback. Thank you very much

  • Dananjaya
    Dananjaya Member Posts: 5 Newcomer

    I tried this. Deleted the file. But still issue is same.

  • Jeremy_NI
    Jeremy_NI Customer Care Posts: 8,887 mod

    Ok, now try to reset Logic's preferences by deleting this file:

    Mac HD -> Users -> User Name -> Library -> Preferences -> comapple.logic.pro.plist

    Note: the User Library folder is hidden. To access it, click on Go in the menu bar and press down the Alt key. You'll now find the Library entry in the menu.

    This will reset all custom preferences.

Back To Top