Reaktor 6 will not update correctly

Options
gaz long
gaz long Member Posts: 26 Member
edited June 11 in Native Access

I am having problems Installing and updating Reaktor 6 I have followed all the help articles however when my system is rebooted the same issue occurs. I have attached a screenshot of system settings that seem to suggest that I am correctly ensuring Native Access and NKS Deamon have full disk access. Can anyone advise?

Answers

  • Vocalpoint
    Vocalpoint Member Posts: 1,255 Guru
    Options

    Maybe a screenshot of errors or what NA is telling you?

    Installing Reaktor 6 should be straight forward - and "updating" it is a non-starter since there are no more updates. v6.5.0 is the current (and newest version)

    VP

  • gaz long
    gaz long Member Posts: 26 Member
    Options

    I included a screenshot with my question..

  • Mert_NI
    Mert_NI Customer Care Posts: 60 mod
    Options

    Hello gaz long, can you please let me know which kind of issue that you are having, do you see an error message? If so it is possible to send a screenshot of the error message

  • gaz long
    gaz long Member Posts: 26 Member
    Options

    Thanks for your reply Mert.

    I have attached a screenshot that will hopefully help.

    Gaz

  • Mert_NI
    Mert_NI Customer Care Posts: 60 mod
    Options

    Alright, it seems like a demo issue, can you please try this workaround:

    If you have made sure you are logged in with the correct email address, please go to the following directories listed below that pertains to your operating system:

    For Mac:
    Mac HD > Library > Application Support > Native Instruments > Service Center

    For Windows:
    C:\Program Files\Common Files\Native Instruments\Service Center

    Then delete the following .xml files:
    Native Access.xml
    NAME OF PRODUCT IN DEMO MODE.xml

    Should that not help either, please go to the following article and thoroughly go through all the steps to make sure you get the desired result:

    Native Access Error Message: "Activation failed...Internal error during activation"

    Restart your computer and Native Access afterwards.

    Please let me know about the results☺️

  • gaz long
    gaz long Member Posts: 26 Member
    Options

    Hi again Mert,

    I have deleted Native Access.xml. However, there doesn't seem to be NAME OF PRODUCT IN DEMO MODE.xml.

    Should I continue to the link you've provided?

    Gaz

  • Vocalpoint
    Vocalpoint Member Posts: 1,255 Guru
    Options

    I think he means "Reaktor 6.xml" (the name of product in demo mode)

    VP

  • gaz long
    gaz long Member Posts: 26 Member
    Options

    Yes VP, I. am referring to Reaktor 6.xml.

    Gaz

Back To Top