Guitar Rig 7 - Loop Machine Pro is not recording

Tapbeat
Tapbeat Member Posts: 4 Member

Hello,

I can see the input signal in loop machine pro, but it is not recording. General inputs and outputs are set well.

Can anyone help?

Thanks and best regards

Beat

Answers

  • Milos
    Milos Member Posts: 1,842 Pro

    Do you use a DAW?

  • Tapbeat
    Tapbeat Member Posts: 4 Member

    In standalone mode this happens. No daw...

    Thank you for answering...

  • Milos
    Milos Member Posts: 1,842 Pro

    Oh...

    Nevermind...sorry...

  • Eddie_NI
    Eddie_NI Product Team Posts: 352 mod

    Usually all you need to do is hit the Record button (#11 as described in the manual), this starts the count in and will then record. Play some and then hit stop. That should do the trick.

  • Tapbeat
    Tapbeat Member Posts: 4 Member

    Well thank you Eddie,

    unfortunately your trick does not work. I hit the record button start playing after the count in, but it does not record it. I can see the audio signal, when I record, but when I play the recording it is empty...nothing...

    Do you have any more suggestions ?

    Thanks again.

  • Eddie_NI
    Eddie_NI Product Team Posts: 352 mod

    Here is a quick screen recording showing how to record one take in the looper. Does this not work for you?

  • Tapbeat
    Tapbeat Member Posts: 4 Member

    Hi Eddie, thanks a lot for your efforts. It did not work yesterday as intended. There was no Audio Output signal after recording a loop, maybe it was because I did not restart the computer yesterday. After a new start of the computer today it works....

    Thanks again !

Back To Top