Transport Functions on A Series stopped working with Logic.

Options
Nicholas73
Nicholas73 Member Posts: 2 Newcomer
edited August 2023 in Komplete Kontrol

Hi guys

I have two A series keyboards, using the 49 at the moment. It's been working great with Logic for a year or so then all of a sudden the transport functions are no longer lit up and scroll wheel not responding. The basic midi keyboard still works. I've tried powering everything off but hasn't worked. I can't download latest Komplete control as it says 'download failed' and nothing else, i can download other updates but not that one.

I have a M1 mac mini and the latest version of logic. I've submitted a support ticket to N.I but no response so far.


Thanks

Best Answer

  • Nicholas73
    Nicholas73 Member Posts: 2 Newcomer
    Answer ✓
    Options

    hi thanks, I had that correct. Something odd has happened though, I opened the Komplete Kontrol app, which I don't usually and everything lit up and Logic Prompted me that it wanted to connect, so everything is working now.

Answers

  • nightjar
    nightjar Member Posts: 1,307 Guru
    Options

    Make sure both Logic and Komplete Kontrol have full disk access:


  • Nicholas73
    Nicholas73 Member Posts: 2 Newcomer
    Answer ✓
    Options

    hi thanks, I had that correct. Something odd has happened though, I opened the Komplete Kontrol app, which I don't usually and everything lit up and Logic Prompted me that it wanted to connect, so everything is working now.

Back To Top