Busy season in progress... Please note that due to a high volume of requests, the response time from our support is currently longer than usual. Chat is temporarily not available. We thank you for your understanding.

FM8 common problem.

M7Zcompose
M7Zcompose Member Posts: 1 Noise
edited August 18 in Massive X & Synths

Hello everyone. I am wondering about an old problem, wich is that while doin some x y morphing the Poly-setting keeps changing, while creating new patches is there a way to avoid this old problem.. would be nice if you atleast could find a way o dealing with this


REGARDS. Marcus K Sala Sweden

Tagged:

Comments

  • Jeremy_NI
    Jeremy_NI BerlinCustomer Care Posts: 2,891 mod

    Hey Marcus, could you elaborate ? I couldn't reproduce the issue and couldn't find that in our bug database. If you can explain step by step the events leading to the issue, include screenshots, or even better a video would be great to see what's happening, your operating system would also help.

  • Friede
    Friede Northern GermanyMember Posts: 10 Sine

    I couldn't reproduce either.

    I just wouldn't count on bugs being fixed in FM8, since there are some issues, which haven't been addressed for a long time now, like deleting nodes in the envelopes has stopped working (a new one always appears), or bypassing X and Y has no indicator so there's no possibility to see. I'm afraid the project isn't maintained anymore, or those things would have been taken care of in the meantime.

    Only updates in the last years seem to fix komplete integration, new mac OS version and stuff like that.

  • Nico_NI
    Nico_NI BerlinAdministrator Posts: 989 admin

    Hey @M7Zcompose, any news with your issue? 👀

Back To Top